معرفی ویژوال کامپوزر در وردپرس
ویژوال کامپوزر چیست ؟ یکی از حرفه ای ترین افزونه های صفحه ساز در سیستم مدیریت محتوای وردپرس است کهاکنون در دنیای وردپرس شهرت زیادی کسب کرده است چون افرادی که به وردپرس علاقمند هستند ولی دانش برنامه نویسی کافی ندارند میتوانند با استفاده از این پلاگین سایت مورد نظر خود را به راحتی طراحی نمایند.البته که ظاهر و زیبایی یک سایت، عامل مهمی در جذب کاربران به محتوای آن سایت بوده است. اما با استفاده از پلاگین یا صفحه ساز ویژوال کامپوزر((Visual Composer به راحتی میتوانیم این مسئله را هم نیزحل نماییم.
ما در این مقاله قصد داریم در مورد قابلیت های ویژوال کامپوزر، و چگونگی استفاده از این پلاگین برای ایجاد صفحات منحصربه فردی در وب سایت خود صحبت نماییم .
ویژگیهای ویژوال کامپوزر چیست؟
این افزونه ی محبوب گزینههای فراوانی برای زیباسازی و تغییر قالب سایت دراختیار ما قرار میدهد وبا قالبهای زیادی هم سازگاری دارد. با استفاده از این افزونه و با فعال یا غیرفعال کردن گزینههای از پیش طراحی شده میتوانیم تغییراتی در محتوای متنی و تصویری سایت اعمال نماییم. به عنوان مثال قابلیتهای این افزونه در سایتهای مبتنی بر وردپرس ایجاد سطر، ستون ، نمودار و اضافه کردن صفحات جدید و طراحی جداگانه آنها است.
·ویرایشگر Drag & Drop:
آیکونهای مورد نظرمان را به راحتی میتوانیم از مخزن این افزونه انتخاب و به صفحه مورد نظر بکشیم.
·عدم نیاز به کدنویسی :
شما میتوانید بدون نیاز به دانش برنامه نویسی و با ویژوال کامپوزرسایت خود را ساخته و متناسب با کاربری که دارد به روزرسانی کنید.
·آزادی در انتخاب تم :
تمهای مختلفی میتوانید از طریق ویژوال کامپوزر دانلود و پس از انتخاب برای سایت وردپرس خود اجرا نمایید.
·ارائه جداگانه المانهای طراحی :
یکی از ویژگیهای جذاب ویژوال کامپوزر این است که المان هایی مانند، تکست باکس، جداکننده ها، دکمهها و غیره در فروشگاه آنلاین این افزونه (Visual Composer Hub) به صورت جداگانه قابل دانلود است که به سلیقه خودمان در طراحی سایت از آنها استفاده مینماییم .
·پیش نمایش سریع :
ویژوال کامپوزر تغییرات اعمال شده را به صورت آنی نمایش می دهد.
·متناسب با تمهای وردپرس :
ویژوال کامپوزر با بسیاری از تمهای وردپرس انطباق دارد. ودر صورت تغییر تم سایت، طراحی محتوا آسیب نمیبیند.
·کنترل فضای آزاد :
چیدمان دلخواه خود، با تغییرات آسان در اندازه سطرها ،ستونها و تنظیم فضای آزاد موجود در سایت با این افزونه قابل انجام است.
·متناسب با طراحی کاربری :
ویژوال کامپوزر با طراحی کاربری هماهنگی بالایی دارد و در صورت تغییر،نوع نمایش دچار بهم خردگی نمیشود.
·طراحی پس زمینه :
با این افزونه به راحتی میتوانید یک پس زمینه تاثیرگذار و چشم نواز برای پس زمینه خود انتخاب نمایید که موجب جذب کاربران شود.
·طراحی ریسپانسیو :
ریسپانسیو (Responsive) بودن به این معنی است که طراحی سایت یا اپلیکیشن شما، بر روی دستگاههای مختلف مانند تلفن همراه یا لپتاپ به درستی و کامل نشان داده شود و این افزونه این قابلیت را دارد که طراحی شما را بر روی نمایشگر تلفن همراه به طور خودکار به روز نماید.
·امکاناتی برای برنامه نویسان :
هدف اصلی افزونه ویژوال کامپوزر این است که افراد بدون دانش برنامه نویسی نیز بتوانند به خوبی کار طراحی سایت انجام دهند. اما در این افزونه API هایی برای برنامه نویسان وب هم در نظر گرفته شده است تا بتوانند با استفاده از تکنولوژی هایی مانند ReactJS نیاز مشتریان خود را برطرف کرده و تمهای قدرتمندی ایجاد نمایند.
·این مسئله باعث نمیشود که از غافل بمانیم.
افزونه Visual Composer چگونه کار می کند؟
در ابتدا بعد از خریداری افزونه آن را دانلود و سپس نصب کنید. اگر نمی دانید که چگونه یک افزونه را در وردپرس نصب می کنند کافیست با ما همراه باشید:
افزونه را دانلود ، نصب و فعال نمودیم حال می توانیم با وارد شدن به قسمت برگه ها و افزودن یک برگه جدید دو دکمه بالای ادیتور اضافه میشود با عناوین “ویرایشگر پیشرفته” و ” Frontend Editor ” که می توانید با کلیک بر روی ویرایشگر پیشرفته در همان صفحه اقدام به طراحی صفحه نمایید .
برای شروع طراحی یک ردیف ایجاد می کنید . ردیف ها امکان افزودن ستون را به صفحه می دهند . شما می توانید از ۶ ستون تا ۱ ستون برای هر قسمت از صفحه خود انتخاب کنید و یک المان خاص به آن اختصاص دهید .
المان های افزونه ویژوال کامپوزر چیست ؟
ویژوال کامپوزر چیست ؟ حال باید المان مورد نظر را اضافه نماییم و فقط کافیست بعد از افزودن ردیف به صفحه روی دکمه مثبت کلیک نمایید تا لیست المان های موجود را مشاهده و از بین آنها انتخاب کنید . البته این المان ها فقط به این تعداد محدود نیستند و بستگی به قالب وردپرس و افزونه های جانبی شما دارد که می تواند تعداد آنها را افزایش دهدو شما می توانید به راحتی و بدون نیازبه کدنویسی به طراحی سایت خود بپردازید . همچنین در قسمت افزودن نوشته نیز می توانید مطالب جذاب برای کاربرانتان به اشتراک بگذارید واین کار برای یازاریابی وب سایت بسیار مناسب است .
ویرایشگر Frontend ویژوال کامپوزر
با استفاده از ویرایشگرFrontendصفحات در حال اجرای وب سایت را میتوانید ویرایش نمایید.برای آنکه از ویرایشگر Backend ویژوال کامپوزر به ویرایشگر Frontend بروید باید بر روی کلید Frontend Editor در بالای صفحه و در بخش Post Editor کلیک نمایید. به خاطر داشته باشید که پیش از آنکه از حالت ویرایشگر Backend به ویرایشگر Frontend بروید و یا بالعکس، حتما تغییرات و ویرایش هایی که انجام داده اید را ذخیره کنید، در صورت عدم ذخیره سازی ویرایش ها تمامی تغییرات ایجاد شده توسط شما به حالت اولیه باز می گردند و وقت و زحمات شما هدر می رود.
ویژول کامپوزر چیست؟ ویرایشگرBackendبیشتر برای ایجاد ساختار صفحات و ایجاد تغییرات ساختاری در وب سایت مناسب است ولی ویرایشگرFrontendبیشتر برای ایجاد تغییرات جزئی در وب سایت مناسب است. البته کاربران ورد پرس با سلیقه شخصی خود می توانند تمامی ویرایش های خود را در ویرایشگرBackendویاFrontend انجام دهند.در ویرایشگر Frontend ویژوال کامپوزر با کلیک کردن بر روی ContentBlock یا بلوک محتوا، همان گزینه هایی را مشاهده خواهیم کرد که در ویرایشگر Backend ویژوال کامپوزر می بینید. این گزینه ها شامل ایجاد سطرها ، ستون ها، ویرایش سطرها و ستون ها و گزینه هایی برای حذف آنها و … می باشد.
تنظیمات ویژوال کامپوزر
تنظیمات ویژوال کامپوزر دارای ۵زبانهاست که شامل:
زبانه اول Homeکه امکان انجام تنظیمات عمومی و کلی را به کاربران می دهد. به عنوان مثال فعال یا غیر فعال نمودن ویژوال کامپوزر در بخش های مختلف وب سایت ویا آپشن رول ادیتورکه مدیران وب می توانند از یکی از ادیتورها یا از هر دو ویرایشگر استفاده نمایند.
زبانه دومدر صفحه تنظیمات ویژوال کامپوزر امکانات ، تنظیم رنگبندی المان های محتوای ویژوال کامپوزر و تغییرفاصله مابین المان ها در حاشیه پایینی را میدهد
زبانه سوم در این صفحه می توانید کدها و کلاس هایCSSمورد نظر خود را وارد نمایید و سپس برای شکل دهی المان های محتوا در ویژوال کامپوزر آنها را فراخوانی نمایید.
زبانه چهارم در تنظیمات ویژوال کامپوزر شما می توانید اطلاعات مربوط به لایسنس خود را در آن وارد کنید تا هر زمانی که ورژن جدید و قابلیت های جدیدی از ویژوال کامپوزر ایجاد شد، پلاگین شما به صورت اتوماتیک آپدیت شود.
زبانه پنجم در صفحه تنظیمات ویژوال کامپوزر این امکان را به شما می دهد که کدهای اضافه ای را از دیگر پلاگین ها به ویژوال کامپوزر اضافه نمایید
کدام افزونه ها با ویژوال کامپوزر سازگارند؟
·افزونه ویژوال کامپوزر با افزونه های محبوب زیر سازگار است:
·افزونه فروشگاه ساز وردپرس WooCommerce
·ساخت صفحه تماس Contact Form 7
·ارسال خبرنامه WordPress MailChimp for
·درج فیلدهای اختصاصی Advanced Custom Fields
·ادیتور وردپرس Gutenberg
·فرم ساز حرفه ایWP Forms
·مدیریت جداولwpDataTables
مزایای افزونه visual composer
سازگاری با ووکامرس
ترجمه شده به زبان فارسی
سازگاری با اکثر قالب های وردپرس
مناسب متخصصان طراحی وب و مبتدیان
امکان طراحی قدرتمند سایت بدون نیاز به دانش برنامه نویسی
امکان طراحی وب سایت های رسپانسیو با قابلیت تنظیم طراحی شما روی هر دستگاه
امکان طراحی زنده وب سایت با ویرایشگر کشیدن و رها کردن و قابلیت مشاهده فوری نتیجه نهایی
معایب ویژوال کامپوزر چیست؟
معایب ویژوال کامپوزر این است که امکان استفاده از بعضی ویجتها در وردپرس وجود ندارد. درحالیکه این امکان در بسیاری از پلاگینهای دیگر فراهم است اما این افزونه تنها از افزونه هایی که با آنها سازگاری دارد، پشتیبانی میکند. این محدودیتها ممکن است متناسب با نوع سایت مشکلاتی ایجاد نماید و برای طراحی بعضی سایتها مناسب نباشند، اما در بسیاری از موارد نیز با کمک ویژگیهای قدرتمند و پیشرفته ای که دارد باعث صرفه جویی زیادی در در زمان و هزینه میشود.
جمع بندی ویژوال کامپوزر چیست ؟
با استفاده از ویژوال کامپوزر در وردپرس می تواند بسیار مفید باشد و باعث تغییرات مثبت زیادی در سایت ما شود. اگر به تازگی با این پلاگین آشنا شده اید پیشنهاد میکنیم به سایت ۲۰۵۰c.com مراجعه کرده و با جزئیات و ویژگیهای آن آشنا شوید تا در مدت زمان کوتاهی بتوانید سایت خود را طراحی و مدیریت کنید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message]
برای تماس با ما و طراحی وبسایت با ما در تماس باشید اینجا کلیک کن
[/vc_message][/vc_column][/vc_row]